2011. gada 9. februāris

VAI KĀDAM IR LIEKA FOTOKAMERA?

Sveikas, lasītājas! (atvainojos, ja varbūt te tomēr ienāk arī pa kādam stiprā dzimuma pārstāvim...)

Tomēr saņemšos uzdot šo vienu jautājumu: 

Vai kādam ir lieka fotokamera?

Tā gadās ar mobīlajiem - tiek nopirkts jauns telefons, bet vecais un vēl diezgan labais draugs stāv skapī vai atvilktnē un viens pats skumst.  Varbūt kādam tā ir ar kameru? Digitālo. Visparastāko. Maziņu. Kas vēl tīri labi darbojas. Ik pa laikam esat lasījušas, ka aizbildinos ar bildēm, kas fočētas ar kameru mobīlajā. Nu jau gads ir apkārt, kopš man šāda situācija. Nu nav tas pats labākais variants... 

Šobrīd diemžēl nevaru pat lētāko variantu veikalā nopirkt, uz lombardiem netīk iet, jo tur nekad nevar zināt, cik ilgi fočiks lietots, kā arī tur liels uzcenojums. 

Tādēļ tā pieticīgi jautāju te: varbūt ir kāda/kāds, kam ir lieka, neizmantota, vairs nevajadzīga, bet vēl tīri laba kamera. Ja ir, padodiet ziņu, varbūt varam ko sarunāt! :):):)
baiba.vigule@gmail.com


Eh, ja nu reiz par kamerām, tad ir man arī viens maziņš sapnītis. Vasarā sapratu, ka mana nākotnes sapņu fotokamera būs Nikon firmas. Par nevienu citu firmu nebiju dzirdējusi tā, ka vajag to un tikai to. Tādēļ vienam man zināmam fotogrāfam jautāju, ko viņš man no Nikon ieteiktu. Pēc manām vēlmēm  un vajadzībām viņš man kā pirmo (ar ko sākt) piemeklēja Nikon D60 ar Nikkor AF-S 18-55mm VR lēcu. Tas nekas, ka no tā visa šobrīd neko nesaprotu, bet zinu, ka diezgan drīz pienāks brīdis, kad man tas viss (un vēl vairāk, kā spēju iedomāties) būs, un to visu ļoti labi pārzināšu. :) Te, lūk, šī kamera:




Lai jums jauka nedēļa, meitenes! 


4 komentāri:

Laine teica...

Sapņojam kopā, Baiba! :)

I.D. teica...

man diemzjeel nav liekas kameras, ja buutu noteikti padaliitos, bet es tomeer (lai gan ieteica nopietnaks cilveks par mani) ieteiktu Canonu njemt kaa pirmo. Kaa arii Canonam objektiivus var piemekleet leetaakus un canons viennoziimiigi buus vienkaarshaakas aparaats. Mums ir Nikon D200, es ilgojos peec Canon G12, ja nenocietiishos sakraat vairak :D vai Canon D60, lai izdodas sapni piepildiit :)

I.D. teica...

Baiba, vai visas bildes ir bildeetas ar telefonu? Ja taa, tad vienkarshi apsveicami :)

Baiba Vigule teica...

Paldies, meitenes! :)

I.D., visas nav gan, bet kādai pusei ierakstu ir bildētas ar mobīlo. Vasarā biju diezgan slinka ar rakstīšanu. Bet tad biju aizņēmusies fočiku uz kādu laiku, tādēļ tās bildes ir ar parastu digitālo. Citas tapušas ar ciemiņu vai darbu īpašnieku kamerām. Bet vasarā, kad ir labs laiks un gaisma, ārā fočētas bildes iznāk pat ļoti labas ar mobilo. (piem., tās ar tirkīzzilajiem ziediem un topu, pēdējās divas ar konfekšu pušķiem, ar gaiši brūno volānsomiņu). Ziemā dzīvoklī ir ļoti pagrūti pat pašā dienas vidū... Tādēļ meklēju un ceru. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails