2011. gada 19. februāris

PEĻU DEJU DEJOSIM!

Hū, beidzot esmu tikusi pie ieskanētām Martas Ziemassvētku pasākuma bildēm no dārziņa!!! Jā! Tātad beidzot ir jāpabeidz stāsts par Ziemassvētku laika darbiņiem. Un to arī daru. Šķiet, ieraksts laikam sanāks vairāk tāds kā pašai priekš sevis un maniem tuvajiem, tomēr - pamielojiet acis ar interesantām bērnu bildēm! Te būs gan profesionāla fotogrāfa fotogrāfijas, gan Robertas (Martas labākās draudzenītes mammas) fotogrāfijas, gan dažās manējās, kas tapušas atkal ar mob.tel.


Tātad, vispirms par rokdarbu tēmu. Audzinātājas bija izdomājušas ļoti interesantu ludziņu ar daudzām dziesmiņām, dančiem un dzejolīšiem. Martas grupiņai ir ļoti paveicies ar audzinātājām, apbrīnoju viņu darbu! Grupiņā ir 24 bērni, un tā kā tā ir jauktā grupiņa, tad 12 no tiem ir 3/4 gadīgi, un otri 12 ir 5/6 gadīgi. Tas nozīmē, ka paralēli ir jāsagatavo un jāstrādā ar 2 programmām!!! Turklāt audzinātājas un auklīte ir ļoti mīļas, un bērni labprāt iet uz dārziņu. 

Nu, lūk, gandrīz visi mazie bija pelēni, tādēļ bija jāgatavo peļu maska. Protams, neapmierinājos ar ietekumumu, ka var tak arī ar vienkāršu papīra vainadziņu pietikt, jo zinu, ka citiem bērniem mammas arī būs pacentušās, un Martai noteikti pašai (un man arī) patiktu kārtīga maska. Tādēļ kā blūzīti izmantoju iepriekš pašūto, uzšuvu vēl klāt pelēkus svārciņus ar gaiši rozā kruzulīti (nogriezu vienai savai pārāk garai kleitai, kura prasa restaurācijas darbus, apakšmalu), un uzadīju peļu cepuri un asti ar banti. 

Atcerējos, ka manos kāmja krājumos ir bildes ar foršiem peļu mazuļiem, bet diemžēl nebiju saglabājusi linkus un nevarēju vairs atrast oriģinālus un to aprakstus, tādēļ domāju pati, kā cepuri dabūt gatavu. Padalīšos ar tām divām fotogrāfijām:


Šādi sākas izrāde: saimniece ada džemperi (aukīte bija paņēmus parastu džemperi un to aptinusi ap adatām, pielikusi klāt kamolu un "adīja" :D) un Incis dzijas kamoliņu tin:


Un tālāk iet viss trādirīdis: 









Te ir lielā kopbilde visiem bērniem ar Ziemassvēktu vecīti:


Bildes ar auklīti Gintu, audzinātājām Lauru un Guntru, un Robertiņu.



Tam visam pa vidu arī es ar Dārtu:


Marta ar dāvanu un ar tanti (manu māsu) Ievu.


Un pašās beigās āfterpārtijs grupiņā:


Un Marta ar melno vēderu pēc kūkas notiesāšanas:



LAI JUMS PRIEKA PILNAS BRĪVDIENAS! 


Nav komentāru:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails