2011. gada 28. februāris

PASŪTĪJUMS. KUR LAI TĀDU AUDUMU ATROD???

Jā, pasūtījums. Vakar tapa vēstule Paklausības fejai. Marta izdomāja tekstu, es saucu burtus, kādi jāraksta, un viņa pati rakstīja. 


Mīļā, labā paklausības feja!
Lūdzu - uzdāvini man rozā - Bārbijas gultu.
Marta - es esmu ļoti laba meitenīte.

Marta jau iepriekš bija runājusi par rozā Bārbijas gultiņu, rozā Bārbijas sedziņu, rozā Bārbijas spilventiņu. Nu jā, vēl arī daudzām citām lietām tādā pašā stilā. Bet šoreiz konkrēti par gultu, it īpaši tādēļ, ka šonedēļ Paklausības feja Martai nevienu dāvanu neatnesa... (Nav jau, protams, tā uzvedība tik traka, bet tomēr ir jāmācās saprast, ka konkrēta rīcība rada konkrētas sekas.

Martai pēc divām nedēļām būs dzimšanas diena, esmu jau sastādījusi sarakstu, ko gribētu viņai uzdāvināt, un arī šāds gultasveļas komplekts sarakstā ir. Bet tagad ir viena problēma. Izstaigāju dažādus Liepājas centra auduma veikalus, bet tur ir tikai audumi ar lācīšiem, zaķīšiem, kaķīšiem, spogulīšiem vai kronīšiem... Vēl Abakhanā nebiju, bet uz to veikalu arī lielu cerību nav. 

Varbūt kāda ir redzējusi kokvilnas audumu ar Bārbijām kādā savas pilsētas veikalā? 
Varbūt kāda var man palīdzēt?
Varbūt varam ko sarunāt?





Gribēju vēl parādīt Martas stūrīti. Iedomājos, ka varu taču saspraust kādus mājās veidotus darbiņus, lai istaba dzīvāka, interesantāka. Te var redzēt, kā dzīvojam. Meitenēm joprojām abām ir redeļu gultiņas, viena blakus otrai, abām patīk, un tālāk kreisajā pusē ir mūsu lielā gulta. Kāds pleķītis brīvs jau paliek ar' ;)



11 comments:

Madara teica...

šodien došos tieši uz veikaliem te pa ventspili, šādu tādu lietu meklēšanās. varu pie reizes aplūrēt vai nav kas tāds ;) ja būs padošu ziņu

Baiba Vigule teica...

O, tas nu gan būtu ideāli, ja varētu aci uzmest... :))

Inga teica...

Klau, Baiba - ja nu nekur nerodi to audumu ar Bārbijām, varbūt var izlīdzēties ar tekstilkrāsām! Nopērc vienkrāsainu rozā audumu un pati sazīmē tās smukās meitenes! Gan jau netā, vai Tavu meiteņu žurnālos paraudziņu ir ļoti daudz! :))

Laine teica...

Nu abakhanā toč bij kaut kas bārbijveidīgs pēdējo reizi, kad biju! Bet zini? Piemēram Cēsu humpalbodēs allaž gultasveļu sadaļā ir no Anglijas savestie bārbiju komplekti... Ja pat nevēlies visu komplektu - var tak nopirkt kaut kādu bārbiju motīvu un rozā jaunu audumu un pastrādāt ar asplikācijām, patchworh vai tml - tātad - samiksēt!

Nu tādas man te idejas izskrēja caur galvu...

Baiba Vigule teica...

Laine - Liepājas Abakhanā pēdējā laikā nedaudz viļos reizēm, jo tur nav pat tādu vienkāršu lietu... Bet varbūt, ka bārbijas atrodas... Jā, biju apdomājusi arī tādu variantu, ka varbūt kaut kur kādu, kaut vismaz vienu Bārbiju atrodu, uz kādas maikas, piem., humpaļos, bet tad ir jāsaņemas, un pāris stundas tam jāziedo, lai veikalus izčekotu... Un šobrīd ar laiku ir, kā ir.
Inga - par tekstilkrāsām nebiju iedomājusies... Tur varētu atkal māsu pie darba pielikt :D

Paldies par idejām!

Juta teica...

Kā es saprotu to meklēšanu :D
Bet varbūt var sarunāt Princešu gultasveļu? JYSKā cik atceros vienmēr bija gultas veļa ar kādu no princesēm, Bārbiju komplekti ar ir redzēti, bet vai šobrīd ir - nezinu. Es izvairos no tā stenda :D

Lai veicās dāvanas sarūpēšanā!

Baiba Vigule teica...

O, paldies par ieteikumu, Juta! JYSK kādu laiku neesmu bijusi... Piektdien beidzot būs brīvāks, tad taisīšu lielo pastaigu pa pilsētu, pa veikaliem, un ieskriešu arī JYSKā palūkot. :)

Madara teica...

izšiverēju Ventspili, bet nu neko prātīgu sājā tēmā neatradu diemžēl :(

Baiba Vigule teica...

Paldies, Madara, tik un tā! Gan radīšu risinājumu ;)
Patīkamu tev vakaru! ;)

Daiga teica...

Šodien biju Liepājas Abakhanā - un kāreiz iegādājos pusmetra no ruļļa (cena no 2.20 - 3.40 Ls metrā, neatceros cik tieši šim). Zīmējumā ne Bārbijas, bet gan princeses ar pili un dažiem citiem smukiem elementiem, maigi rozā... varu nosūtīt bildi uz e-pastu, lai mierīgs prāts ;) nu riktīgi 'bārbisks'

Baiba Vigule teica...

Daiga, paldies!!!! Būs man mierīga sirds :) Piektdien vēl paskatīšos humpaļos, varbūt ko interesantu uzroku. Ja ne, gan jau būs labi arī ar princesēm (nu - Bārbija jau tāda princese vien ir, un katrā zīmējumā savādāka).

Super!!!! Labs dienas noslēgums :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails