2011. gada 29. janvāris

JAUNINĀJUMS MANĀ "'MĀJĀ"

Varbūt ievērojāt, ka tuvojoties "Benefices" koncertam, labajā pusē kā pirmo ierakstu biju ievietojusi koncerta afišu ar saiti uz vietni ar vairāk informāciju. Tagad tuvojas vēl kāds ļoti interesants un man nozīmīgs/zīmīgs koncerts, par kuru gribu arī jums pastāstīt. Tādēļ izdomāju, ka ieviesīšu jaunu lietu savā emuārā - parādīšu arī jums to, kas man liksies interesants, un ko pati gribēšu apmeklēt. To meklējiet emuārā labajā pusē, pašu pirmo ziņu.

Tātad, ko es šoreiz iesaku:

Nacionālo Bruņoto spēku orķestra un bigbenda koncertu, veltītu Latvijas armijas pirmā kara orķestra dibināšanas gadadienai. Ja esiet Ventspilī nākošajā piektdienā, noteikti aizejiet! Arī mēs skatīsimies, kā no Liepājas tajā dienā varam tur nokļūt. Kopš 2004. gada esmu tikai vienu gadadienas koncertu izlaidusi, kas pagājušajā gadā notika Madonā. Diemžēl bija pārāk tālu, it īpaši tādēļ, ka Dārtiņai bija tikai pusgads. 

Katrs šāds gadadienas koncerts ir īpašs, jo tajā orķestri rāda pašu labāko no tā, ko gada laikā apguvuši, un katrs ar kaut ko spēj pārsteigt. Kad pirms pusotra gada likvidēja divus armijas orķestrus, atstājot tikai vienu, plus izveidojot bigbendu, domāju - ko gan tāds bigbends spēs parādīt... Es pat īsti nezinu, kādēļ man tādas domas bija radušās, jo taču vairākas reizes biju dzirdējusi NATO bigbenda un vēl citu militāro bigbendu sniegumu! Tagad pašai kauns par šīm domām... Jo pagājušā gada rudenī abas ar Martu tikām tepat Liepājā uz mūsu bigbenda koncertu. O, tas tik bija kaut kas! Mūziķi profesionāli, sniegums patīkami viegls un ar savu devu humora. Bauda! Un arī orķestra sniegums ir ieguvis pavisam citu nokrāsu, jo rīdzinieki tikuši pie cita diriģenta, resp., bijušā Jūras spēku orķestra "galvas". Tiešām iesaku!

Te varat apskatīt koncerta afišu (palielināt variet, uzklikšķinot). Kā arī, ja vēlaties uzzināt papildus informāciju par koncertu un tā programmu, meklējiet to šeit.





1 komentārs:

Inga teica...

Ventspils Teātra nama "Jūras Vārti" konči ir mans pagājušā gada atklājums:)) Braucām uz turieni kad vien varējām:))) Visvairāk patika
kora "Kamēr" jubilejas koncis:))) Tas bija fantastisks! Domāju, ka arī šis gaidāmais koncis būs foršs, ar kvalitātes zīmi kā visi "Jūras vārtos" notiekošie koncerti:)))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails