2011. gada 13. janvāris

MISSONI WINTER COLLECTION 2010

Stāsts par kleitām sākās ar deju studijas "Benefice" vadītājas Annikas vēstuli draugos. Viņa bija ieraudzījusi žurnālā "Pastaiga" (2010. g. septembra numurs) tērpu, un viņai radās kārtējā forši trakā jeb trakoti foršā ideja. Kleitas meitenēm šādā stilā. Lūk, attēls no žurnāla:
Biju ļoti priecīga, kad beigās tika izlemts, ka kleitas tiks vecākās grupas meitenēm, tām, ar kurām es 8 gadus kopā nodejoju, kā saku, no otrās nodarbības. Pieņēmu šo izaicinājumu. LIELS izaicinājums. Kopā 11 meitenes. Četras no viņām kleitu darināja pašas, vai bija sarunājušas kādu citu, kas viņām to izveido. Es pilnībā izveidoju 2 kleitas, piecām man atradās palīgs - mamma meitenei no "Benefices", kas satamborēja motīvus, kurus man bija jāsašuj, bet pašās beigās vēl viena meitene man iedeva savus motīvus, lai pabeidzu šūšanu, jo - sesija, sesija...

Tātad manā kontā projekts un astoņas kleitas. Kādas tieši - to gaidiet ierakstā pēc 2 nedēļām! ;)

Kad domāju, kā lai kleitu veidoju, meklēju fotogrāfijas netā. Ui, grūti nāca tas, līdz kamēr uzraku. Vienīgais, tagad vairs nezinu, kas tie par avotiem. Pirmavots - Itāļu modes nams Missoni. Ļoti jauka lapa viņiem. Ja iesiet meklēt ziemas kolekciju, izvēlieties "woman", un tālāk "Collection Winter 2010". 31. attēls. 
Te, lūk, fotogrāfijas no dažādiem avotiem:

Biju ļoti priecīga, kad ieraudzīju šīs fotogrāfijas. Pēc tām beidzot varēju saprast, kas šis ir par apģērba gabalu.
 
Gaidiet, gaidiet, kas tas ir par projektu! Daudz savādāks, tomēr iedvesmots no šī tērpa. 

Ielikšu vēl reklāmas plakātu. Ja esat Jelgavā š.g. 22. janvārī, noteikti ejiet uz "Benefices" koncertu, tas būs tā vērts! Tas vienmer ir tā vērts, un katrs koncerts ir arvien labāks nekā iepriekšējais. Aicinu!

22. janvārī Jelgavas Kultūras namā pl.14:00 vai pl.17:30



3 komentāri:

Elīna teica...

Šos ļoti gribēsies redzēt!

Miumasknits teica...

Tu patiešām esi lauvene! Vai tas ir Jelgavas kolektīvs? Mana mazmeita darbojas Jundā, ansamblī "Lai skan!". Uz saviem koncertiem arī mūs uzaicina...

Baiba Vigule teica...

Jā, Mirdza! Benefice no Jundas vien ir! Kad dzīvoju Jelgavā, Junda bija manas otrās mājas - 3x nedēļā Benefice, 2x nedēļā darbiņš (spāņu valoda un aerobika). Tā kā ja brauksi uz Jundas mācību gada noslēguma koncertu, tad noteikti redzēsi ar kleitas! ;)

Un paldies vēlreiz :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails