2011. gada 4. marts

PAVASARIS PAULAS GARDEROBĒ

Gribu šorīt kaut ko ierakstīt, bet negribu daudz domāt un arī laika nav daudz... Beidzot man ir darbiņš!!! Un  tas šobrīd paņem milzīgu daļu mana spēka un domāšanas. (Par to nedaudz vēlāk uzrakstīšu vairāk.) 

Tādēļ ielikšu pēdējo no saviem darbiņiem, biezu un siltu jaciņu pavasarim Paulai, pasūtījums. 


Pirms kāda laika rakstā par pavasara gaidīšanu redzējāt milzīgo bļodu ar daudzajiem kamoliem. Jā, adīju no 6 pavedieniem, ar adatām Nr.7. 

Kamēr sakomplektēju vajadzīgās krāsas, kāds brītiņš pagāja, tomēr esmu priecīga, ka sākotnējais pasūtījums neizdevās, kā biju plānojusi, jo tik un tā tad būtu vēl jāliek klāt, un maksa sanāktu lielāka. Raibulis ir Saten Color (100% akrils,100g/230m, tiešām ļoooti mīksta), klāt pieliku 4 pavedienus no milzīgas spoles dzijas, kura izskatījās kā gandrīz 100% vilna (pārtinot  mērīju, lai katrs kamols atbilstu akrila dzijas metrāžai, pirms tam vēl izmazgāju), plus mīkstumam un maigumam itāļu mohēras dzītiņu (45% mohēra, 35% vilna, 20% poliamīds, 50g/443m, no veikala Carnevale - liepājniecēm tiešām iesaku iegriezties šajā Tigroņu ielas veikaliņā). 



Biju nobažījusies, ka nepietiks dzijas, jo biju pasūtījusi 2 fices Saten Color, bet jaciņas lielums ir uz 90 cm. Biju pārsteigta, ka pirmā fice izbeidzas tikai puskapucē, kad jaka jau bija praktiski pabeigta. Tātad kopā jakai varēja būt ne vairāk kā 250 m. Te ir pierādījums tiem, kas saka, ka dziju darbiņam mēra tikai un vienīgi pēc metriem, neskatoties uz pavediena rupjumu.

Tā kā palika pāri daudz dzijas, kā arī, ar rupju adot, mazāk laika jāiegulda, tad uzadīju Paulai vēl dāvaniņu - cepuri komplektam. Indra, Paulas mamma, tiešām man ir brīnumklients, tad jau dāvanas pašas par sevi dāvinās... :)

Gribēju vēl parādīt, cik mīlīgi cepure izskatās, bet Dārta vispār nebija pierunājama uz bildēšanos, tādēļ te būs bilde ar Martu.


Izskalots šampūnā, šis darbiņš tik mīksts un silts kļuva, ka pašai tādu sagribējās... Un abām dūdām arī. Varbūt pa vasaru paspēšu rudenim ko uzmargot, bet kas to lai zina, atkal darbiņi rindā stājas.... 


Veiksmi darbos, meitenes!  
Es skrienu uz pilsētu pirkt Bārbiju audumu. Daiga atsūtīja man fočenes, ka Abakhanā ir (ja nebūtu jūsu daudzu tik atsaucīgu...), tikai zaļš, būs jātaisa kolāžas :D Un vēl atradu humpaļos vienu krekliņu ar Bārbiju, tikai drusku pamēsātu un palielu. Tam izgriezīšu aplikāciju un pāršūšu uz citu. Būs smuki. Jau iedomājos savu princesi tik priecīgu... :) Tad ij negribas domāt par to, ka darba daudz... :D  
UZ PRIEKŠU!!!


2 komentāri:

Jūlija teica...

Brīnumains komplektiņš, tiešām vedina uz pavasarīgas, saulainas dienas sajūtām! :)

Lenyy teica...

Ak šī krāsa, gribu pavasari . . .
Ļoti skaists komplektiņš.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails