2011. gada 19. marts

DĀVINU GAISMIŅU


Jap, Martai palika 4 gadi! Liela dūda man :) Kad saņemšos, taps arī ieraksti par svētkiem, par dāvanām un to, kā Paklausības feja prot savu vārdu turēt. 

Bet tagad gribēju padalīties ar diviem jaundarbiem. Tātad, kopā viņas ir trīs. Tās ir dāvanas Martas audzinātājām un auklītei, kas kopā ar cienastu viņas dzimšanas dienā aizceļoja līdzi uz dārziņu. Jau iepriekš rakstīju, cik ļoti apbrīnoju šo audzinātāju darbu, tādēļ gribēju viņas īpaši iepriecināt.



Pirmais, dzeltenais atstarotājs, kuru jau atrādīju iepriekšajā rakstā par šiem sargātājiem, tapa audzinātājai Guntrai. Ieraudzīju lentu, sapratu, ka tas būs viņai, un sāku veidot. Dažādas variācijas bija, līdz beidot nonācu pie šāda gala varianta.

Šis man ir ļoti mīļš, tomēr beigās bija nelieli pārdzīvojumi tā dēļ, jo darbā es pagājušajās divas nedēļas rādīju, kā veidot atstarotājus, un līdz ar to arī man tapa dažādi paraugi, turklāt nākamais par iepriekšējo advancētāks. Tādēļ beigās jau vairs nezināju, vai Guntrai dāvāt šo, vai pārtaisīt citu, jo, lai arī šajā ir ieguldīts vairāk par stundu, tas tomēr ir "mazāks" par nākamajiem diviem. Tomēr izlēmu dāvināt. Palīdzēja arī Robertas mamma - viņa teica, ja parādītu visus, tad viņa noteikti teiktu, ka dzeltenais ir Guntrai, bet nu par pārējiem tā uzreiz nevarētu pateikt. 


Izspriedu, ka auklītes Gintas krāsa varētu būt zilā, un no organzas auduma uzšuvu zilu rozi, vidū apvilku pogas ar atstarojošo audumu. Pogas iesaku izmantot tās ar kājiņu - tādas labāk varēs nemanāmi piešūt.


Labu laiku prātoju, kādu krāsu izvēlēties audzinātājai Laurai, biju jau nosvērusies uz melnbalto, kad audumu veikalā satiku Guntru. Viņa pirka audumus, jo visas trīs esot "kritušas uz puķu veidošanu" šobrīd. Un tā nu Guntra izstāstīja, ka Gintai zilā, Laurai violetā, bet pašai oranžā. Es jau nodomāju - oi, neesmu trāpījusi īsto krāsu, bet tomēr izrādījās, ka Guntrai ļoti daudzas krāsas šobrīd topā, dzeltenā arī joprojām.

Violetā lenta man jau bija, un tad Laurai tapa šāds domu lidojums. 

Plus vēl noformējumam Martas rakstītas kartītes. Es saucu burtus, un Marta rakstīja.



4 komentāri:

Ineta teica...

Ļoti skaiti! Lieliskas gaismiņas!

Elīna teica...

Fantastiskas! Es visu laiku domāju, kādu brošu pie sava mētelīša uztaisīt. Tagad būs, kur pašpikot:)

Baiba Vigule teica...

Paldies, meitenes!

Elīna, špiko droši! Variantu tik daudz, ka ir kur izvērsties! ;)

Sixspārne teica...

Burvīgas gaismiņas! Gan praktiskas, gan skaistas! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails