2011. gada 27. janvāris

ŠĪ GADA SIMBOLS + GAISMIŅA = ZAĶU ATSTAROTĀJMEITENE

Biju solījusies, ka tagad salikšu pa vienam visus darbiņus, ko Ziemassvētku laikā sadarīju, tomēr nedaudz pa vidam tam iespraukšos ar kādu citu, pavisam svaigu darbiņu. Tā ir zaķu meitene - atstarotājs. 

Ar ideju jau decembrī staigāju, bet daudzo darbu dēļ tā arī netiku pie tās realizēšanas. Zināju, ka ap šo laiku Sofijai, meitenītei, kuras vecākiem palīdzu ielauzīties spāņu valodā, ir dzimšanas diena, tādēļ izlēmu pirmo izveidot tieši viņai. Tā kā konkrētu datumu nezināju, taisīju uz šodienu, tā teikt, Sofijai viņas dzimšanas dienā no manis manā dzimšanas dienā. Un kļūdījusies nebiju - viņas svētki ir dienu pirms manējiem.

Nu, lūk, zaķis atstarotājs. Pašai ļoti patīk. Centos sabildēt, cik nu labi spēju.

 
Zaķēna garums ir gandrīz 10 cm. Izgriezts no atstarojošās lentes un uzšūts uz divām kārtām filca auduma. Ar kustīgām ačtelēm. Un otrā pusē - piespraudīte. 


***
Bet man šajā dienā - glāze šampanieša, kūka......
Avots te.
...un dāvanas..... :))

2 komentāri:

Diāna teica...

Daudz, daudz laimes!
Zaķītis ir neatvairāms. Kur Tu ņēmi atstarojošo lentu?

Baiba Vigule teica...

Paldies par sveicieniem! :)

Atstarojošas lentas nopērkamas dažādos šūšanas veikalos. Zinu, kuros Liepājā ir, par Rīgu nepateikšu, jo visos nav. Es konkrēti pērku Abakhan'ā, tur ir diezgan liela lenšu izvēle platuma ziņā. Vienīgais - ja grib kombinēt vienā darbiņā dažādu platumu lentas, tad ir jāpapēta veikalā, kādas tās ir. Ievēroju, ka citas ir viendabīgas (kā šī), toties citām ir tādi kā mazi spīdīgi punktiņi pa virsu, un neeeedaudz citāds pelēkums. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails