2010. gada 16. jūlijs

KLEITA VASARAI

Šis ir pēdējais no maniem sērijā refashion izveidotajiem darbiņiem, kurš turklāt tapis arī kādu laiku atpakaļ - maijā, tāpat kā iepriekšējie.
Vienu reizi tuvāk pētīju Disney blogu un viņas publicētās pamācības. Pamācības ir ļoti daudz, dažādas un skaistas, ir vērts ieskatīties un papētīt katru tuvāk! Tā, lūk, reiz iedvesmojos no Disney Limonādes kleitas jeb "Lemonade dress", un man tapa šī vasaras kleita.
Tiesa, es mazliet pamainīju noteikumus. Topiņam piešuvu svārkus. Tos ieraudzīju humpalbodē un nevarēju nenopirkt, kaut arī bija par mazu. Lūk, izejmateriāli:
Nomērīju vajadzīgo svārku garumu, nogriezu augšējo daļu, nošuvu lieliem dūrieniem svarku augšdaļu, savilku, piediedzu pie krekliņa apakšmalas un ar zigzaga dūrienu sašuvu abus kopā. 
Likās, ka kaut kas pietrūkst. Ieraudzīju svārku daļā jau esošos fliterīšus, savā bagātību lādītē atradu tādas pašas krāsas, un divos vakaros, klausoties mācībus diskus, fliterīšu zīmējumu izveidoju arī  kleitas augšdaļai. Vienīgais - tagad, pēc dažām mazgāšanas reizēm, rozā fliteri ir pazaudējuši krāsu. Bet tas nekas. Man patīk tik un tā :)
Kleitas izmaksas: Tops: 0,50 Ls. Svārki: 1,40 Ls. Fliteri un pērles: ne vairāk kā 0,20 Ls. Kopā: ne vairāk kā 2,10 Ls. Plus darbs. Bet tas uz prieka un smukuma rēķina ;) 
Bija pie mums atnākusi māsas kursabiedrene Danita, tā arī tiku pie daudzām skaistām fotogrāfijām. Bet tas jau bija gandrīz divus mēnešus atpakaļ...
Paldies, Danita! :)

 

2 komentāri:

Miumasknits teica...

Tu esi piemērs tam, kā no vienkāršām lietam izveidot oriģnālus tērpus. Man patīk!
M.

Baiba Vigule teica...

Paldies :)
Jo vairāk iztēli darbina, jo vairāk ideju tā rada ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails