2011. gada 13. aprīlis

DĀVANA SEV DZIMŠANAS DIENĀ jeb volānsoma V

Jā, bija jāizdomā iemesls, lai oficiāli atrastu laiku arī sevi palutināt. Tādēļ nolēmu, ka šī soma būs man kā dāvana manā dzimšanas dienā. Esmu taču pelnījusi, vai ne?


Te nu viņa ir. Melni pelēkā. Līdzīga kā zilā un melni-rozā. Lai ietilpst A4. Krāsas izvēle bija tāda, jo Chita (Inese) piedāvāja šo volāndziju. Izvēlējos to sev, jo man ir dažādi citi aksesuāri visādās krāsās, un tad šī kā soma derēja klāt. Sāku somu tamborēt 26. janvārī, dienu pirms dzimšanas dienas. Uztamborēju ātri, aptuveni nedēļas laikā, bet bija slinkums oderi šūt. Tomēr februāra sākumā bija gatava.

Vienīgā atšķirība no minētajām somas priekšgājējām ir tā, ka šai ir divi rokturi, kuri piešūti somai sānos.


Te būs daži tuvplāni:



Kā vienmēr, somai komplektā ir zieda piespraude, un var izvēlēties, vai to spraust pie somas vai apģērba.

Materiāls:
Flamenco Chic (Alize, 100% akrils, 50g/20m); 2 fices ar astīti.
Begonia (YarnArt, 100% kokvilna, 50g / 169m) - dubultā; 5 fices.
(Savējai netaupīju, taisīju kuplākus volānus, nedaudz augstāku patamborēju, tādēļ arī kādas divas rindas volānu ir vairāk, kā arī pamatdzija izlietota vairāk).
Oderei pelēks viskozes audums (sagriezu vienu smuku blūzi, jo sapratu, ka tomēr nelietošu - lai jau labāk dzīvo otru dzīvi savādāk), iestrādāts rāvējslēdzējs.
Pamatnē dubultā salīmēti divi plāno virtuves dēlīšu ovāli.
Rokturī vidū ir melna saimniecības aukla, lai rokturis neizstaipītos un saglabātu apaļumu un stingrību.
Piespraudei vidū melnas koka pērles no Tiimarii.
Tamboradata: Nr.4 

Un jā - vai tad ir iespējams izvēlēties vienu labāko foto? :D Tāpēc lai jau seko vesela sērija attēlu!





Mani vienmēr iedvesmo Jūsu vērtējums.. Skaistu pavasara sākumu jums, meitenes!


P.S. Ja izbrauciet no pilsētas (tās, kuras dzīvo pilsētā), atrodiet laiku, lai paceltu galvu no adīkļa vai grāmatas. Dabā ir tik skaistas krāsas! Tik dievīgi toņi un to mijas! 
Es ļoti bieži esmu aizņemta ar lasīšanu, gatavošanos nodarbībām vai kārtējā pasūtījuma borēšanu, ka bieži busā esmu tā iegrimusi darbā, ka nemanu visu šo skaistumu. Labi, ka pa brīdim tomēr galvu kādu iemeslu dēļ paceļu. Un tad es burtiski dzeru skaistumu - saules rieta krāsās iekrāsojušos laukus un tīrumus, kuros sāk zelt ziemāji, mākoņu kalnus, kuros atspīd rozā, zeltainā vai ugunīgi sārtā vakara saule, vai varbūt miglas vālus, kuri veļas pāri nesteidzīgi laiku skaitošajiem vēja ģeneratoru spārniem, un gulbju barus, vientuļas dzērves vai stirnu pārus, kuri meklē dabas dziedinošo un audzējošo spēku, spraucamies ārā no mātišķi gādīgās zemes klēpja.
Izbaudiet to un smelieties spēku arī Jūs!



6 komentāri:

Madara teica...

ļoti skaista soma :)

Daiga teica...

Man patīk, pa smuko :)

dace teica...

Sanāk ka mēs vienā dienā dzimušas :) :)

Sarkanā Biete teica...

Eleganti! Un laba ideja par sevis apdāvināšanu!

Anonīms teica...

Tev piestāv šī krāsa.

Klau, kas ir plānie virtuves dēlīši un kur tādus var dabūt? Es ar gribu uzdarināt somu, bet nesaprotu, kā lai dabon somu kā somu nevis pļurīgu maisiņu.

Baiba Vigule teica...

Paldies, meitenes! Nēsāju ar prieku :)

Dace, tie nu gan ir forši jaunumi!

Beetroot, jā, tad tas ir tāds riktīgs mērķis, kas ir jāpadara, un pilnīgi oficiāli varu veltīt laiku sev un radīt ko foršu.

Krāsulauva, tie ir parastie plastikāta plānie virtuves dēlīši, drīzāk tādi kā pliktnīši. Ir tādi, kuros iekšā ir arī kartons, tādu ne. Ar dažādiem zīmējumiem. Nedaudz lielāki par A4 lapu. Izgriežu vajadzīgo formātu, lieku divus kopā un nolaižu pāri ar šujmašīnu, jo pēc pieredzes varu teikt, ka līme lokot nāk vaļā. Bet tas jau būs tikai apakšā, tas stingrums (un arī locīsies vēl, bet vismaz pamatne ir vietā), pati soma ta paliek tāda pati, kā uztaisīta.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails