2010. gada 30. aprīlis

DEKORATĪVIE KAŽOKĀDAS SPILVENI

Nu jau labs laiks pagājis kopš Ziemassvētkiem, bet es joprojām vēl neesmu sarakstījusi visas dāvanas, kuras darināju uz svētkiem.

Vīra vecākiem zem egles paliku dekoratīvos spilvenus. Piemeklēju mākslīgās kažokādas audumu interjeram pēc iespējas atbilstošākā krāsā. Pildīju ar porlona atgriezumiem. Vienā galā ir piešūts aplis. Otrā galā iekšpusē iešūts drošības audums, ko vajadzības  gadījumā var atārdīt un pildījumu atsvaidzināt, un tas ir aizvelkams ar auklu.
Tagad vairākās vietās esmu redzējusi šāda veida garos apaļos spilvenus, arī pamācības, kā tādus darināt. Tiesa, no parasta, t.i., gluda auduma. Bet tobrīd, kad darināju savējos, citus redzējusi nebiju. Tā jau ir ar tām domām - lidinās gaisā, un ja ir labas, tad vairāki cilvēki vienlaikus tās noķer un īsteno. 

Jā, šī skaitās krīzes laika eglīte :) Spilveni ir paslēpti kreisajā pusē zeltītajās konfektēs.
Un te var redzēt, kā manām dūdām spilveni patīk :)

2 komentāri:

Miumasknits teica...

Šādi spilveni ir ļoti seni. Vismaz no pirmajiem ulmaņlaikiem. Vecajos žurnālos tādus var ieraudzīt. Tavējie ir ļoti interesanti, jo pūkaini. Protams, ka bērni ir sajūsmā!

Baiba Vigule teica...

Jā, protams, ka ļoti seni! Pašu ideju jau arī biju nolūkojusi kādos žurnālos vai katalogos, vai pat TV. Bet tobrīd viņi parādījās salīdzinoši reti, vismaz manā redzeslokā. Bet tagad tos manu uz katra stūra gandrīz-vai. Bet tas varbūt tāpēc, ka vienkārši esmu viņus tai savā redzeslokā ielaidusi :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails