2014. gada 1. februāris

Lai silti ziemā

Martai vajadzēja silto ziemas cepuri. Paspēju tieši pirms aukstā laika. Jāsaņemas un saites jāpieliek, citādi ausis plikas, ņemoties pa sniegu (Marta tādas saites atbalsta, un pat pati atgādina, lai pielieku - nav vēl tik dikti izaugusi... :) ).

Noskatījos netā, izdomāju, kā adīt, bet nu vairs nevaru atrast to foršo, kičīgo bildīti. Laikam būšu izdzēsusi no datora. 

Adatas: Nr 4,5
Dzija: 2 pavedieni 30% pusvilnas, 1 pavediens mohēra. Cik labi, ka ir krājumi skapjos :) 


Kādu brītiņu vēlāk Anita pajautāja, vai man nav kādas ziemas cepures bērniem. Parādīju Martas cepures bildes, un Anitai šī iepatikās. 

Atkal palūkojos skapī un sakomplektēju dziju no 2 pavedieniem mohēras un 1 pavediena latviešu vilnas. Pavediens, un līdz ar to arī cepure, sanāca nedaudz plānāka, toties siltumam, pateicoties vilnai, vajadzētu būt vēl lielākam. Mohēras pavedienu dēļ cepure mīksta, mīksta, un nekož.

Kā man patīk veidot individuālus pasūtījuma darbiņus pēc konkrētiem mēriem - Amandai ir drusku pāri gadam - jaunāka par Sāru, bet Sārai viņas cepure ir par lielu, der uz lielajām dūdām. Veikalā pirktās cepures viņai parasti nederot. 

Te manas trīs princeses.



Nav komentāru:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails