2010. gada 21. novembris

TIRKĪZZILAIS

Sveiki atkal!

Kādu laiku neesmu rakstījusi - nedaudz vairāk par pusotru mēnesi... Tomēr kas mani ļoti patīkami pārsteidz un tai pat laikā ļoti izbrīna, ir, ka pa šo laiku mana bloga skatījumu skaits ir palielinājies par pusi: no 10 tūkstošiem līdz 15 tūkstošiem... Paldies par jūsu interesi :))

Šodien gribu padalīties ar trim tirkzīzzilas krāsas manis izstrādātiem projektiņiem, pasūtījuma darbiņiem.

Pirmais ir topiņš Dianai.
Dianai bija Ogres pusvilnas dzijas topiņš, tikai tas viņai tika uzadīts tāds paknaps. Tā kā dzija viņai patika, izārdījām un pārtaisījām. Bet lai sanāktu nedaudz garāks un brīvāks, nācās piemeklēt klāt vēl kādu dziju. Atradu plānu akrilu. Adatas Nr.3. Sen ar tik smalkām nebiju adījusi... Lai arī izmērs ~ S-XS, tomēr darba daudz :)
Sāku adīt no līnijas zem krūtīm uz augšu. Pēc tam uzņēmu valdziņus no krūšu līnijas un adīju rapiņu rakstā uz leju.



2 komentāri:

Diāna teica...

Prieks, ka esi atpakaļ. Nekur nevar topiņā manīt, ka būtu divas dzijas kombinētas. Vai nu esi ļoti viltīgi kombinējusi, vai arī krāsas ideāli sader.
No sirds apskaužu savu vārdamāsu par tik skaistu augumu.

Baiba Vigule teica...

Paldies par jaukiem vārdiem! :)
Par dziju kombinēšanu - izstaigāju visus Liepājas dziju veikalus, un atradu pēc krāsas tieši tādu pašu. Ja paņem tuvāk to bildi, kur raksts tikai, tad var redzēt, ka matētā dzija ir Ogres, bet akrils piedod nelielu spīdumu. Ir divi diegi likti kopā.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails