2010. gada 16. aprīlis

DODAMIES PIE SĪKBŪTNĒM


Project KNIT FOR BABIES BORN BEFORE TIME
Proyecto TEJEMOS PARA BEBÉS NACIDOS ANTES DE TIEMPO

Iepriekšējā rakstā stāstīju par Sīkbūtņu projektu un rādīju sevis sadarinātās sīklietiņas mazajiem bēbīšiem. Tā nu trešdien, 14. aprīlī, kopā ar Zaķi jeb Gintu un Andu devāmies uz Liepājas slimnīcas Kurzemes reģionālo Perinatālās aprūpes centru, lai uzdāvinātu sarūpētās dāvaniņas. 
Jau mēnesi iepriekš Liepājas meitenes bija pacentušās un uzadījušas šo: Chitas strīpainais deķītis, Zaķa jaciņa un raibais deķītis, tuvplānā Dolly cepurīšu un zeķīšu komplektiņi un aizmugurē Augustines cepurīte, zeķītes un cimdiņi.
Bet uz dāvināšanas brīdi klāt vēl bija nākušas citas lietiņas:
Mani sarkanais un zilais komplektiņš, Intuncīša gaišrozā un pelēkie komplektiņi un tāda pat sedziņa, Zaķa zilo zeķīšu pāris un balti raibais komplektiņš. Šķiet, arī gaišzaļā sedziņa ir Zaķa darinājums. 
Medmāsas un ārstes mūs laipni uzņēma un pateicās par dāvanām. Ieteica, ka uz nākošo reizi varam darināt arī kādu jaciņu, kas der 3 kg smagam bērniņam. Un biezums adījumiem var būt dažāds - tiem, kas inkubatorā guļ, labāk derēs plānākas, tiem, kas gultiņā - siltākas. 
Jā, nospriedām, ka nākamo reizi varētu plānot uz oktobri.
Kamēr bijām ciemos, varējām palūkot, kā dzīvo mazie nodaļas iemītnieki. Inkubatorā gulēja tikai viens bērniņš, apsedzies ar Zaķa iepriekš dāvāto sedziņu, dzimis iepriekšējā naktī. Mūs iepazīstināja arī ar kādu ņipru puisēnu, kurš bija ieradies pasaulē desmit dienas iepriekš, sverot tikai 1,330 kg, bet jau dzīvoja palātiņā kopā ar mammu. 
P.S. Nevērtējiet bargi pēdējo laiku fotogrāfiju kvalitāti... Pirms kāda laika fotoaparāts atvadījās no manis, un tā nu šobrīd fotogrāfēšanai varu izmantot tikai divus telefonus.

1 komentārs:

ZOE teica...

GRACIAS POR TU VISITA BAIBA, ME ENCANTA TODO LO QUE HACES,ESTA PRECIOSO,FELICIDADES POR TU BLOG,UN ABRAZO.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails