2014. gada 19. jūnijs

Siltumam vasarā jeb jaundzmušā štātes atkal top!


Jā, esmu galīgi aizmirsusi par blogu. Patiešām aizmirsusi, jo galva citā vietā :) Tomēr nesūdzos, ir lietas svarīgākas. Gaidīšanas laiks Nr.4 :) 


Pēc iepriekšējā musturtusa (kādu gadu nebiju laikam bijusi...) sajutos nogurusi no visām darāmajām lietām citiem un iedvesmojusies tajā pašā vakarā pārmeklēju savas dziju kastes. Atradu fici baltas, ļoti biezas, mīkstas kokvilnas dzijas. Ņēmu adatas un adīju. Sameklēju krāsiņas tā, lai derētu kā puisītim, tā meitenītei. Otrā dienā bija gatavs. Un visas krāsas izdevās izrēķināt tā, ka pietika tik, cik vajadzēja, un pāri tikai gali palika :)

Baltās biezums tāds, ka zaļo liku trīskārtīgi (100g/300m). Zaļā un lillā ir 30% vilna, 70% akrils.
Adatas Nr.7


Kad bija gatavs, prasīju Mārtiņam, vai derēs. Viņš skatījās, skatījās uz jaku, ko biju uzlikusi sev uz punča un pilnīgā nopietnībā teica: "NĒ!" ..........????   "Vajag šādi!", un apgrieza jaciņu otrādi! :D  Nu ja! Mazulis taču guļ ar galviņu uz leju!


Kad bildējāmies pirms pāris dienām, man prātā bija doma visiem sasēsties pēc kārtas rindiņā, un galā nolikt jaciņu kā gaidāmā bērniņa vietā, aptuveni šādi:

 

Bet manu ieceri īsti neizdevās īstenot... Sāra jaciņu ātri savāca, un, cik to kārtoju atpakaļ, tik atkal no jauna savāca... Man atlika savas domas nolikt malā un smieties līdzi!!!



5 komentāri:

Alise teica...

brīnišķīgas bildes! tik tiešām brīnišķīgas!

Sixspārne teica...

Jauks notikums jūsmājās gaidāms! :)Skaistas bildes!

Baiba Vigule teica...

Paldies, meitenes!

Ieva, vajag, vajag saņemties un uzcakināt. Tad vari vairāk par viņu domāt, un tāda laba sajūta pēc tam, ka esi viņam ko siltu sarūpējusi :)

Unknown teica...

Sveiki!

Forša jaciņa. Vai varētu palūgt pamācību, kā pie tādas tiki?

Paldies jau iepriekš!

Baiba Vigule teica...

Sarmīte, paldies! Aprakstu konkrētu neiedošu, jo adīju un rēķināju pati, un pielāgoju konkrētajai dzijai, kas bija. Bet jaciņa adīta reglānā no augšas (no apkakles). T.i., vienā gabalā. šūts nav nekas. Piedurknes uz zeķu adatām.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails