2009. gada 4. jūnijs

GAIDĪŠANAS LAIKA KLEITA

Ilgi gāja, kamēr šo brīnumu dabūju gatavu. Audumu nopirku trīs mēnešus pirms noteiktā dzemdību datuma. Doma bija skaidra, ko gribu, bet kamēr tiku līdz bibliotekai... Arī tur ilgi meklēju, kamēr kaut ko līdzīgu atradu. Galvenā prasība bija, lai ir atsevišķa krūšu daļa, kura piestiprināta pie trīsstūrveidīga pamata.

Beigu beigās dabūju piegrieztni no "Burdas", kuru nācās vēl pamatīgi apstrādāt, konsultējoties ar šuvēju. Ik pa laikam piemetās kāda ķibele, no kurām galvenā - mana šujmašīna par daudz savelk diegu šim mākslīgā zīda audumam. Nācās bieži ārdīt.

Nu beidzot vakar saņēmos un pabeidzu. Ir palikušas 5 nedēļas līdz noteiktajam datumam, un ārā līst :) Pēc 2 nedēļām jau jāiet slimnīcā, tā kā maz paspēšu uzvilkt. Bet esmu apmierināta. Būs, ko vilkt uz izlaidumu.

Interesanti, ka man jau vairāk kā divas nedēļas ir noslīdējis vēders, līdz ar to arī pati kleita vēdera daļā "stāv" savādāk nekā bija plānots, bet tas nekas. :)


Diemžēl bildes nav pašas labākās un nevar redzet sīkumus. Bet te var redzēt galveno kleitas praktisko pielietojumu: lences ir sastiprinātas ar kniedēm. Tas tāpēc, lai varētu ērti bērniņu pabarot. Citādi nav vērts kleitu šūt... Kad vēdera vairs nebūs, ārdīšu kleitas "grūtnieču" priekšpusi nost un kleitu pāršūšu atbilstoši izmēram.

Tāda, lūk, mana dziļā doma :))





***
Te jau ir fotogrāfijas no kārtējā izlaiduma.


Nav komentāru:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails